ABT poladilo nového Golfa GTI. Vypadá vážně dobře

ABT Volkswagen Golf GTI (2017) | foto: ABT Sportsline

Je to jen pár týdnů, co se světu ukázal omlazený Volkswagen Golf sedmé generace a už tady máme jeho první tuningovou úpravu verze GTI.

Tu má na svědomí firma ABT Sportsline a za 2 tisíce eur nabízí kompletní body kit vozu. Za tuto částku dostanete přední spojler, širší boční prahy, sportovní tlumič výfuku. Vrcholem jsou sportovní litá kola a červená linka na spodní části ostřeji vypadajícího předního nárazníku.

Pro lepší jízdní vlastnosti se vůz dočkal výškově nastavitelných tlumičů, které ve spojení s kovanými koly o rozměru 20 palců obouvají sportovní pneumatiky o rozměru 235/30 R20. Díky ABT tak tady máme Golfa VII GTI, jenž je nyní mnohem agresivnější a dynamičtější. Rozšíření vozu pak navíc podtrhuje osobitý vzhled a vizuální vnímání energie.

V rámci úprav výkonu se verze GTD může dočkat výkonu 210 koní, zatímco vrcholný Golf R pak může dosáhnout až na čtyři stovky koní. Klasický Golf GTI pak nyní zvládne sprint z nuly na stovku za 5,7 sekundy, zatímco maximální nejvyšší rychlost vystoupala až na 258 km/h.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy