Audi Q7 v policejní úpravě nevypadá vůbec špatně. Co vše má navíc?

Audi Q7 s policejním paketem | foto: Vossen

Zatím sice nikde nejezdí oficiální policejní vůz na bázi Audi Q7 druhé generace, jenže to nebrání některým úpravcům, aby si něco takového vytvořili.

Jedná se o projekt Audi Q7 4M a soudě podle fotek, tohle by mohl být hned z fleku nový policejní hlídkový vůz. Možná to je jen marketingové úsilí z firmy Vossen, ale otázka zná, zda vlastně tohle není nezákonné. Instalovat totiž policejní LED majáky a polepy nejde jen tak.

Podle úpravce stála stroboskopická světla jen 20 eur, přičemž polepy byly jen o něco dražší. Falešná policejní Audi Q7 se tak může směle rovnat americkým hlídkovým SUV, která dbají na pořádek a bezpečnost obyvatel USA. V případě Němců si ale umíme představit spíše policejní Opel Insignia.

Audinu zdobí dále taktéž kola Vossen s pěti paprsky a unikátním designem. Kovaná kola zdůrazňují silnou přitažlivost Q7, přičemž společně s tím doznal změn i podvozek. Ten se snížil o 30 milimetrů, což si nejsme jisti, zda to na tak velký vůz není už moc. Každopádně pohled na novou verzi Q7 není nikterak ošklivý, ba naopak, takovou posilu bychom na českých silnicích vídali rádi.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy