U Bitteru si pohráli s Opelem Mokka, cenou rozhodně nepotěší

Opel Mokka od Bitteru je nejen na poměry malých SUV luxusní a drahý. | foto: Bitter

Německý Bitter toho má s Opelem hodně společného, vždyť jeho nejslavnější modely CD a SC byly založeny na sedanech Diplomat, respektive Senator. Není se tak moc co divit, že hlavní náplní aktuálně již pouze úpravce jsou vozy s bleskem ve znaku. Tím nejnovějším je pořádně opulentní Mokka.

Hned na začátek je potřeba upozornit, že jde o Mokku v provedení před modernizací. Proto tu máme původní světla nebo lehce nepřehledný interiér. Zvenku každopádně Bitter přidal několik prvků, kvůli kterým možná budete tápat, s kým máte tu čest. Řeč je hlavně o nové masce chladiče se velkým písmenkem B. To reprezentuje logo výrobce a najdeme jej i na pátých dveřích. Proměnou prošly dále oba nárazníky a nástavce prahů, víko kufru pak zdobí střešní spoiler.

Uvnitř je to především o novém čalounění, které kombinuje kůží Nappa s tkaninou nebo je kompletně z usně Nappa, a to v černé s červenými detaily, hnědé, červené nebo krémové v kombinaci s černou. Nutno podotknout, že Mokka kvůli těmto prvkům uvnitř hodně prokoukla a nabízí, alespoň vizuálně, luxus v její třídě nevídaný.

Toto nadšení ale potenciální zájemce možná odradí při pohledu do ceníku. Samotné úpravy vychází na 5449 euro (cca 147 000 korun) v případě exteriérových doplňků a 7735 euro (cca 209 000 korun) v případě interiérových doplňků. Celé již upravené auto s přeplňovaným benzínovým motorem vychází na 41 490 euro (cca 1 121 000 korun), naftová jednotka CDTi přijde na 43 990 euro (cca 1 189 000 korun).

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy