Pozlacená katedrála luxusu, to je Mansory Flying Spur

Bentley Flying Spur v úpravě od německé firmy Mansory | foto: MANSORY

Německá tunerská společnost Mansory je ve světě proslavená svými drsnými úpravami supersportovních a luxusních vozů. Pro tentokrát ale její designeři odložili černou barvu, namísto které nešetřili zlatou.

Je očividné, že zaměstnanci designového oddělení Mansory si v poslední době oblíbili kombinaci bílé a zlaté barvy. Nedávno do těchto barev „vymódili“ Rolls-Royce Wraith a nyní „padla za oběť“ této barevné kombinaci další luxusní britská limuzína.

Extravagantní Bentley Flying Spur stojí na 22“ hliníkových kolech, jejichž zlatá povrchová úprava koresponduje se stejně barevnou kapotou, maskou chladiče, střechou a víkem kufru.

Další úprava exteriéru se týká předního nárazníku. V něm si můžeme všimnout nových denních LED světlometů.

Při pohledu do interiéru zjistíme, že Mansory zkrátka nezná česká rčení: „V jednoduchosti je krása“. Na druhou stranu proti gustu... a někomu se nakonec se výrazný vzor tvořený zlatou, hnědou a bílou barvou bude jistě zamlouvat.

Inženýři neopomněli upravit ani agregát vozu. Chlapácký šestilitr W12 s dvojicí turbodmychadel se po úpravě dočkal navíc 120 koňských sil a jeho výkon tedy činí 745 koní a točivý moment vyšplhal na hodnotu 800 Nm.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy