Mercedes-AMG GT S dostal od Mansory výkon 730 koní

Mercedes-AMG GT S od Mansory | foto: MANSORY

Tuningový úpravce Mansory nechybí na právě probíhajícím autosalonu v Ženevě. Zde ukázal novou úpravu vozu Mercedes-AMG GT S.

Tenhle už tak sportovní kousek byl vybaven agresivně vypadajícím bodykitem, který obsahuje rozšířené boční prahy a podběhy kol, sportovnější zadní nárazník s integrovaným difuzorem, kapotu motoru z uhlíkových vláken a nové zadní křídlo. V neposlední řadě auto bylo vybaveno 21palcovými koly z lehkých slitin.

Unikátní design pokračuje i v kabině, kde potenciální kupci naleznou dekory z uhlíkových vláken, nová sportovní sedadla, červené čalounění a na míru šité podlahové rohože. Tento model má také nástavce pedálů z lehkých slitin, osvětlené prahové lišty a exkluzivní kožené čalounění dveří a palubní desky.

Pod kapotou se nachází 4,0litrový osmiválec biturbo s většími dmychadly, filtrem s vyšším průtokem vzduchu a nechybí ani sportovní výfukový systém. K tomu se přidává přemapovaná řídící jednotka motoru, díky čemuž se povedlo z agregátu dostat 730 koní. Oproti sérii tak AMG GT S Mansory zrychlí z nuly na stovku za 3,4 sekundy.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy