Ford Transit Connect v úpravě od firmy Carlex, co vše nabídne?

Ford Transit Connect v úpravě Carlex | foto: Carlex

Společnost Carlex Design se rozhodla, že si vezme do parády aktuální generaci Fordu Transit Connect. Dodala mu tak mnohem sportovnější vzhled.

Transit Connect není zrovna tím autem, které bychom mohli nazvat atraktivním. Odborníci z tunerské firmy Carlex Design však udělali vše proto, aby se z téhle malé dodávky stal přitažlivý sportovní van.

Celá úprava tak obsahuje agresivní nárazník s velkými otvory pro přívod vzduchu a integrované LED diody denního svícení. K dispozici je také nový difuzor a upravená maska ​​chladiče.

Nechybí ani rozšířené podběhy kol, více paprsková 19palcová litá kola s pneumatikami Michelin a lehce snížené odpružení. Konečným prvkem sportovního vzhledu je difuzor s vedle umístěnou dvojitou koncovkou výfuku.

Ačkoliv zatím nebyly zveřejněny snímky kabiny, údajně se v ní nachází celá paleta kožených detailů. Úpravce navíc ani neprozradil, zda zapracoval na posílení pohonných jednotek pro Transit Connect. Carlex Design ale vůz plánuje opravdu prodávat, a to zpočátku jen na britském trhu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy