Gigantické křídlo pro Aventador je možná trochu přehnaným doplňkem

Lamborghini Aventador GT od firmy Aimgain | foto: Aimgain

Japonský tuner Aimgain nepatří mezi ty, kteří měsíc co měsíc vydávají nějakou extra tuningovou úpravu. Jeho aktuální tuningový program pro Lamborghini Aventador však stojí za pozornost.

Pokud jste fanouškem výstředních tuningových kreací, pak s největší pravděpodobností oceníte tenhle na míru upravený Aventador. Vše začalo přepracováním předního nárazníku, který dostal větší otvory pro přívod vzduchu k brzdám. K tomu se pak přidal i karbonový přední splitter.

Boční profil pak odhaluje snížené tlumiče, odlišná litá sportovní kola a z karbonového vlákna vytvořené boční prahy. To nejlepší se ale nachází úplně vzadu, kde si své místo našlo masivní přítlačné křídlo, vyrobené z uhlíkových vláken. To je doplněno velkým difuzorem a dvěma koncovkami výfukového systému.

Pro úplnost je nutné dodat, že tenhle italský skvost má sériový výkon 700 koní a 690 Nm. Jeho váha činí 1 757 kg, s motorem je spojena automatická převodovka s pádly pro řazení pod volantem a z 0 na 100 km/h zrychlí Aventador za 2,9 sekundy, Jeho maximální rychlost pak činí 350 km/h.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy