BMW M4 od Daehler Design & Technik GmbH

BMW M4 Convertiblev úpravě od Daehler Design & Technik GmbH | foto: Daehler Design & Technik GmbH

Daehler Design & Technik GmbH je další z nekonečného zástupu německých úpravců luxusních a výkonných automobilů. Jejich nejnovější kreací je balíček pro úpravu BMW M4 Convertible.

Sériové BMW M4 Convertible dává řidiči k dispozici výkon 425 koňských sil. Inženýrům z Daehler Design & Technik GmbH se to ale zdálo málo. Proto připravily pro tuto bavorskou krásku hned dva balíčky s úpravou výkonu.

Při použití prvního z nich výkon naroste na hodnotu 503 koní a točivý moment na celých 700 Nm. Díky těmto číslům dokáže sprintovat z nuly na sto kilometrů v hodině za 4 vteřiny a zrychlovat dokáže až do rychlosti 315 km/h.

Při využití druhého balíčku ze své „em čtyřky“ vymáčknete dokonce 532 koní výkonu a zadní pneumatiky budou úpět pod náporem 730 Nm. Na 100 km/h vůz po této úpravě vystřelí za 3,9 vteřiny a ručička tachometru se zastaví na rychlost 327 km/h.

Úprava výkonu ale není to jediné, co tento balíček obsahuje. Za své peníze dostanete i úpravu podvozku, silnější brzdy a přepracovaný výfukový systém z nerezová oceli. Exteriér vozu je pak doplněn o zadní difuzor a přední spliter z uhlíkových vláken a nechybí ani nová hliníková kola.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy