Lamborghini Huracan od Novitecu dostalo 848 koní a líbivější body kit

Novitec Torado Lamborghini Huracan N-Largo | foto: Novitec

Ladičská firma Novitec vydala komplexní program úprav pro nové Lamborghini Huracan. Současně s tím se auto přejmenovalo na Novitec Torado Lamborghini Huracan N-Largo.

Italské superauto získalo body kit s více aerodynamickými součástmi. Přítomné jsou tak přepracované nárazníky, ekluzivně navržené boční prahy, kapota z uhlíkových vláken, přičemž zadní křídlo a zadní difuzor jsou ze stejného materiálu. Vše pak zakončuje zářivě modrý lak karoserie.

Díky body kitu je vůz o šest centimetrů širší vpředu a o 12 cm vzadu. K tomu se přidaly snížené pružiny, díky čemuž Huracan sedí o 3,3 cm blíž k silnici. Modré upravené Lamborghini jezdí na 20-palcový discích vpředu a 21 palcových kolech vzadu a kola jsou obalena do pneumatik Pirelli P Zero.

Zvýšený vizuální dopad je doprovázen silnějším atmosférickým 5,2-litrovým desetiválcem. V důsledku toho nyní nabízí masivní výkon 848 koňských sil a 960 Nm točivého momentu. Novitec také instaloval lepší sportovní výfuk. Novitec navíc dodává, že celkově vyrobí jen 25 kitů, takže zájemci by si měli pospíšit.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy