VIDEO: Toto je pravděpodobně nejrychlejší Lamborghini Aventador na světě

Lamborghini Aventador po úpravách společnosti Underground Racing | foto: youtube.com

O tom, že Lamborghini Aventador je pekelně rychlý supersport není pochyb. Čas od času se ale najde partička bláznů, kteří si myslí, že jeho 700 koní zkrátka není dostatečný výkon. Jedna taková partička osadila Aventadora dvojicí turbodmychadel. Výsledek této úpravy si můžete prohlédnout a poslechnout na následujícím videu.

Automobilka Lamborghini je jednou z mála posledních společností, které se stále brání využívání turbodmychadel u svých sportovních modelů. Na trhu tak vzniká velká příležitost pro rozličné společnosti na úpravu supersportů. Zprávy o přeplňovaných Huracánech i Aventadorech Vám přinášíme poměrně často. Jeden takový Aventador se představuje i na přiloženém videu.

Ten byl upraven společností Undergroud racing. Po osazení turbodmychadly a po softwarových úpravách dává motor tohoto černého přízraku magických 1000 koňských sil.

Na videu máme navíc příležitost zhlédnout záznam jeho sprintu na půl míle. Na konci této vzdálenosti se na tachometru rozsvítila hodnota 217,8 mil v hodině. Na vzdálenosti 804 metrů se tak tento Aventador dokázal rozvášnit na neskutečných 350 km/h.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy