U MC Customs upravili Jeep Wrangler, výsledek je za hranicí vkusu

Nová kola nejvíce vyniknou z profilu, MC Customs Jeep Wrangler. | foto: MC Customs

Jeep Wrangler je odjakživa považován za nezničitelný off-road, co se nebojí nejhlubšího brodu ani největší písečné bouře. Čas od času se ale najde někdo, kdo z něj chce udělat ozdobu luxusních bulvárů. Aktuálně to předvádí třeba společnost MC Customs.

Po zásahu amerických tunerů nezbylo z dobrodružné povahy Wrangleru prakticky vůbec nic. Ano, zůstaly tu robustní nárazníky s navijáky vpředu i vzadu nebo vyšší světlá výška, ale copak by se někdo vydal brodit řeku s 24palcovými koly Vellano v kombinaci modré a bílé barvy?

Tyto dva odstíny vůbec najdeme všude možně po karosérii, počínaje blatníky a konče kapotou. Střechu, A sloupky a kapotu pak zdobí přídavné světelné LED rampy. A pokud je řeč o osvětlení, tak světla vpředu i vzadu mají novou optiku.

Vrcholem nevkusu je nicméně obrovská maska chladiče s výrazným logem, respektive přední ochranný rám. Tenhle Wrangler je zkrátka jen pro vybranou sortu lidí, u nichž věřím, že se případný majitel setká s bezmezným obdivem. My ostatní zkrátka budeme muset tuto úpravu překousnout…

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy