U Lamborghini mají velký problém. Majitelé Aventadorů musí nutně do servisů

Lamborghini Aventador | foto: Lamborghini

Myslíte si, že sportovním modelům od Lamborghini se vyhýbají svolávací akce? Následující svolávací akce vám ukáže, jak moc velké problémy s nimi mohou být.

Konkrétně se jedná o modely Aventador a ultra limitované Veneno. Ačkoliv si Lambo vždy zakládalo na bezchybném renomé, pár chyb se u něj také najde. Důkazem je obří svolávací akce na dva modely, které jsou prakticky tím nejlepším v nabídce.

Problémem jsou výpary z benzinu, jenž se mohou v jistých případech vznítit. Samozřejmě se to nestane jen tak, podle výrobce je vše způsobeno nesprávnou činností elektroniky, která kontroluje vypouštěné emise. Největší riziko požáru hrozí při túrování studeného motoru na místě.

Automobilka se ale podle vyjádření "neobává zranění lidí". To je celkem odvážné tvrzení vzhledem k tomu, že požár auta může upéct i svého majitele. I tak ale svolávací akce vyzývá k dojetí do servisu 5 900 kusů Aventadorů a pár Venen. Konkrétně se jedná o tři hardtopy a devět roadsterů s datem výroby 22. května 2011 až 5. prosince 2016.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy