Fiat Toro dostal 2,4litrový motor a "černou" edici

Fiat Toro Black Jack (2016) | foto: Fiat

Italský pickup Fiat Toro dostal nově "černou edici" Black Jack a také nový motor. Tím je 2,4litrový benzínový čtyřválec, který disponuje možností spalovat etanol.

Koncem loňského roku ukázal italský Fiat nového člena rodiny, kterým je užitkový model Toro zaměřený především na Jižní Ameriku. Už zkraje se ukázal se dvěma motory, tedy s 1,8litrovou benzinovou atmosférickou jednotkou a naftovým dvoulitem.

Dosavadní nabídku však nově doplňuje třetí pohonná jednotka s benzinovým motorem o objemu 2.4 litru MultiAir. Ten je opět bez přeplňování a dostal možnost spalovat benzín ale i etanol. Právě při pohonu na etanol dosahuje agregát nejvyššího výkonu 186 koní a točivého momentu 245 Nm.

Motor je standardně spojen s devítistupňovým automatem, manuál zde k dispozici není. Krom toho se ale Toro představil v edici Black Jack. Ta přináší četné černé lesklé a matné doplňky, které jsou doplněny o šedé lyžiny na střeše. Černý odstín mají také 17palcové lité disky a černá se nevyhnula původně červeným logům výrobce. 

V kabině se však také majitelé přesvědčí o tom, že černá edice je vidět nejen zvenku. Výrobced sem instaloval speciální černé čalounění sedadel s vtisknutým logem Black Jack.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy