Honda Civic Type R s výfukem Milltek zní doslova božsky

Honda Civic Type R s výfukem Milltek | foto: milltek

Nová Honda Civic Type R je zběsilost na čtyřech kolech. Její výkon a jízdní vlastnosti patří k tomu nejlepšímu v dané kategorii, ale jedna věc jí chybí.

Tou je pořádný zvuk výfuků, protože nahrazením atmosférického motoru přeplňovaným klesly maximální otáčky motoru z devíti tisíc na sedm a i turbodmychadlo má na utlumení svůj podíl.

Pro okořenění výsledného zvuku tu ale je britská firma Milltek, která představuje výfukový systém vyrobený z nerezové oceli.  Existuje ve třech variantách - EC-Approved, Road+ a Race. Mezi nimi si můžete následně vybrat podle toho, jak hlasitý chcete zvukový projev.

Sám výrobce udává, že pro klidnější oblasti doporučuje první verzi, pro hlučnější oblasti a nebo využití na okruzích se naopak nemusíte bát zakoupit vrcholnou sadu.

Honda Civic Type R s výfukem Milltek | foto: milltek

Na videu si můžete poslechnout nejvíce "ostrý" režim a detailně jsou zde vidět i leštěné koncovky. Na přání ale mohou být černé nebo titanové. Pokud vás video dostalo a máte zájem, pak kontaktujte právě Milltek a udělejte si radost tím, že vaše Honda Civic Type R bude znít právě tak, jako na videu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy