ABT přináší několik výkonových balíčků pro faceliftované Audi A6

ABT a paket pro Audi A6 | foto: Abt Sportsline GmbH

Mysleli jste si, že současné Audi A6 nejde už nijak víc vylepšit? Pokud ano, pak vás asi zaujme hned několik nových paketů od ABT Sportsline, jenž jsou šité na míru právě pro tenhle manažerský vůz.

Před pár měsíci se povedlo firmě ABT posílit o rovných 100 koní Audi S6 a dneškem je na řadě obyčejná A6ka. Ta v klasickém provedení nabízí s motorem 2.0 TDI výkon 190 koní a 400 Nm točivého momentu. Jenže díky ABT Sportsline nyní zesílila na 215 koní a 440 Nm točivého momentu.

Kdo chce něco silnějšího, v nabídce je je i šestiválcová motorizace 3.0 TDI V6, která nyní poskytuje působivých 365 koní a 710 Nm. ABT má také v nabídce motor 3.0 TFSI V6, který Audi nabízí s výkonem 333 koní a 440 Nm. Díky úpravám ale tuner dovede z motoru dostat 410 koní a 520 Nm.

Firma ABT vyvinula i aerodynamicky optimalizovaný body kit. Obsahuje rozšířené blatníky, kryty zpětných zrcátek z uhlíkových vláken, zadní spoiler, tlumič výfuku a loga ABT na karoserii. K dispozici jsou také kola o rozměru 19-, 20- a 21 palců a výškové nastavitelné odpružení.

Ostatní vylepšení zahrnují osmipístové brzdové třmeny vpředu s kotouči o rozměru 380x34mm, zatímco v kabině se nachází startovací tlačítko s osvětleným logem, ABT rohože, exkluzivní rohož do zavazadlového prostoru a boční prahy s diodami LED s logem ABT.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy