JMS si vzalo do parády nový Volkswagen Passat (B8)

Volkswagen Passat v úpravě od JMS | foto: JMS

Tuningová společnost JMS se tu a tam objeví se zajímavou tuningovou kreací. Poslední ukázkou jejich práce je pak nejnovější úprava aktuální osmé generace Volkswagenu Passat.

Rozsah úprav je celkem široký, vůz totiž může být vybaven opti paketem, který zahrnuje větší nárazníky, přední spoiler a 19-palcová litá kola Barracuda Racing s černou povrchovou úpravou. Firma nabízí také stavitelné tlumiče kW, které snižují světlou výšku o 50 mm vpředu a 40 mm vzadu.

Volkswagen Passat v úpravě od JMS | foto: JMS

Bohužel vedení firmy JMS odmítlo říci další podrobnosti o úpravě, ale ještě stačilo dodat, že aktuální Passat může být vybaven sportovním výfukem a přemapovanou řídící jednotkou motoru. Otázka tak je, o kolik koní se navýšil výkon motoru a který motor vlastně prošel úpravou. Velkou výhodou je i fakt, že veškeré doplňky si můžete objednat jak na sedan, tak i na rodinnou verzi Variant.

Volkswagen Passat v úpravě od JMS | foto: JMS

A kolik za to vše zaplatíte? Za sadu snížených tlumičů si JMS účtuje 1 749 Eur (v přepočtu 47 600 Kč) a za dalších 1 899 Eur (52 tisíc Kč) získáte zmíněná 19palcová litá kola Barracuda s pneumatikami o rozměru 235/35.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy