Hamann and Fostla vyladili BMW M6 Coupe, výsledkem je 650 koní

Hamann BMW M6 (2015) | foto: Fostla

Tuningové firmy Hamann a Fostla spojily své síly, aby vyvinuli nejnovější úpravu pro aktuální generaci ostrého BMW M6 Coupe (F13). Názor, do jaké míry se jim úprava povedla, necháme na vás.

Současná generace BMW M6 je poměrně velkou bestií již ve standardní specifikaci, ale ti, kteří chtějí posunout šílený projev auta  ještě o kousek výš, musejí zamířit ke společnosti Hamann. Ten nově nabízí body kit "Mirr6r", který udělá z vysoce výkonného kupé zlo vydávající automobil. Body kit zahrnuje přední kapotu z uhlíkových vláken, zadní křídlo, rozšířené boční prahy a nová multi-paprsková lehká kola se sportovními pneumatikami.

Naopak druhý úpravce Fostla měl na starosti instalaci modrého laku a bezpočet chromovaných detailů. Tuning tak zahrnuje nejen na zakázku dělaný lak, ale i matný a lesklý chrom, který se nachází jak na karoserii, tak i v kabině. Aby toho však nebylo málo, Hamann se postaral o naladění motoru V8 4,4l twin-turbo, který díky jeho úpravám nyní vygeneruje výkon 650 koní a 850 Nm. Tyto hodnoty tak předčily i standardní M6 s paketem Competition, protože to nabízí výkon 600 koní a 700 Nm.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy