Range Rover ukázal vůz ovládaný telefonem

Auto na ovládání v pojetí Range Roveru. I tak by se dal nazvat prototyp vozu, který se při ovládání skrze mobilní telefon může pohybovat až 6,4 km/h.

Každý malý kluk a někdy i dospělý muž touží čas od času zatouží pořídit si autíčko na ovládání. V dnešní době se i tato technologie stala součástí chytrých telefonů (stejně jako valná většina našich životů). Ale britský Range Rover posouvá výraz „auto na dálkové ovládání“ do zcela jiných rozměrů a to doslova.

Proč mít na ovládání zmenšené auto, když by se dalo telefonem ovládat i skutečné. Asi taková podobná myšlenka napadla zaměstnance Range Roveru. Výsledkem je skutečně vůz, který se dá ovládat skrze mobilní telefon.

V následujícím videu tak můžete vidět trochu děsivé záběry, kdy se Range Rover Sport prodírá terénem, zatímco jeho řidič stojí se svým telefonem opodál. Vůz je v tomto režimu omezen na rychlost 6,4 km/h.

Než ale vyběhnete do banky vybrat své životní úspory, aby jste si tuto hračku mohli pořídit musíme vás zklamat. Jedná se pouze o prototyp, na kterém Range Rover demonstruje možnosti takového ovldání.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy