Exkluzivní info: známe budoucnost Nissanu GT-R

Přinášíme horké informace o budoucnosti modelu GT-R. Současná generace se ještě bude upravovat, novou generaci čekejte později. Co se změní a co naopak zůstane stejné?

Šéf přímo odpovědný za vývoj modelu GT-R Shiro Nakumura prozradil velmi důležité detaily o budoucnosti nového i stávajícího GT-R. Nová generace dorazí nejdříve za dva roky. Při čekání na ni se ale ta současná musí prodávat, tak projde hned několika změnami.

Začněme u současné generace. Ta má dle slov Shiro Nakumura velký potenciál ke změnám. Hovoří sice o pohonu, ale zároveň vylučuje, že by se měl nějak výrazně navyšovat výkon, dokonce naznačil, že úpravy se zatím v oblasti navyšování výkonu vůbec nechystají. Pracovat se má na podvozku a celkové sladěnosti vozu včetně ovládání. Zřejmě přijde snížení hmotnosti a mírné vylepšení řízení i podvozku.

Nová generace se prý již vyvíjí. Jenže stále se neví, jakým směrem se nakonec vydá. Stále se totiž „experimentuje s hnacím ústrojím a nacházejí se rozličná řešení“ pokračuje Nakamura. A tak novou generaci japonského supersportu opět zahaluje tajemství. Snad se již brzy dočkáme dalších informací.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy