Brabus Mercedes-Benz S500 Plug-in Hybrid - 500 koní a 890 Nm v ekologickém balení

Renomovaný německý tuner Brabus se rozhodl zkusit, jak by dopadla úprava hybridního Mercedesu třídy S a jaký je výsledek?

Cílem úpravy se tak stal Mercedes-Benz S500 Plug-in Hybrid a jak jste asi očekávali, Brabus si pohrál hlavně se zvýšením výkonu. Pod kapotou pracuje 3,0-litrový šestiválec, jenž ve standardní konfiguraci dodává 333 koní a 480 Nm točivého momentu. Jenže to Brabusu nestačilo a tak přidal dalších 52 koní a 70 Nm.

Spolu s elektromotorem tak ve výsledku Mercedes-Benz S500 Plug-in Hybrid nabízí kombinovaný výkon 500 koní a 890 Nm. Po stránce zrychlení z 0-100 km / h se zlepšil čas o 0,3 sekundy na výsledných 4.9 sekundy, zatímco nejvyšší rychlost zůstala elektronicky omezena na 250 km / h).

Tuner Brabus nabízí také další úpravy pro plug-in hybridní sedan, jako je například výfukový systém z nerezové oceli, různá designová provedeních litých kol ve velikostech až do 22 palců, agresivní body kit a extra LED osvětlení.

Komu by to stále bylo málo, Brabus přidává do nabídky i nepřeberné množství různých typů čalounění sedadel, dekory z pravého dřeva a uhlíkových vláken, multimediální systém iBusiness a mnoho dalšího.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy