Urban Truck představuje Land Rover Defender Ultimate RS

Firma Urban Truck vydala souhrnné informace a kompletní fotogalerii nejnovějšího produktu, kterým je Land Rover Defender Ultimate RS.

Bristký tuner se specilizuje výhradně na úpravy vozidel Land Rover Defender a jejich posledním projektem je tento černý kousek. Pod jeho kapotou tluče 6,2-litrový motor V8 LS3, který je k dispozici v různých výkonových variantách od 430 do 500 koní. Točivý moment dosahuje 540 Nm a na obě nápravy jde výkon prostřednictvím šestistupňové automatické převodovky.

Kromě výkonného motoru dostal Defender velké duální nerezové výfukové koncovky, černý lak karoserie, lesklé červené brzdové třmeny, tónovaná boční skla, otvory v kapotě z uhlíkových vláken a novou přední mřížku. K tomu všemu se přidávají 18-palcová kola s pneumatikami Yokohama, tlumiče Bilstein, nový zkrutný stabilizátor a sportovních pružiny.

V kabině našel své místo audiosystém Alpine, který obsahuje dotykovou obrazovku a satelitní navigační systém. Mezi luxusní prvky se řadí vyhřívaná sedadla Recaro Sportster CS v kůži Nappa, kůží potažená přístrojová deska, volant a sloupek řízení.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy