Dodge představil čtyři nové koncepty před výstavou SEMA

Americký Dodge těsně před začátkem tuningové výstavy SEMA ukázal v předpremiéře hned čtyři zajímavé úpravy svých modelů.

Prvním z nich je Viper ACR, který je konečnou fází verze určené na okruhy. Nabízí celou řadu aerodynamických stylingových vylepšení včetně dílů z uhlíkových vláken. Za zmínku stojí přední splitter z uhlíkových vláken, kapota či zadní blatníky. Viper ACR má také větší přívody vzduchu v předním blatníku, uhlíkovo keramické brzdy a 19-palcová litá kola se saténovou černou povrchovou úpravou. Obrázky kabiny nebyly zveřejněny, ale Dodge říká, že nabízí karbonové dekory a čalounění Alcantara na sedadlech, volantu a řadicí páce. Pro účinné snížení hmotnosti byly odstraněny koberečky, rádio a reproduktory

Dalším v řadě je Dart R / T s oranžovým lakem karoserie a s agresivní přední čelní plochou a matnou černou hliníkovou kapotou. Tento model má také přední spoiler, revidované postranní prahy a zadní difuzor. Mezi další přednosti patří nastavitelné odpružení, velký brzdový kit Mopar a masivní koncovky výfukového systému.

Koncept Charger R / T Mopar je o něco umírněnější než dva předešlé, ale i ten má uhlíkový přední splitter, aerodynamické boční prahy a nové sportovnější odpružení. O pořádný efekt a přilnavost na silnici se postarají 20-palcová kola z lehké slitiny.

V neposlední řadě je tu Challenger T / A, což je dle slov výrobce "moderní interpretace legendárního Challengeru ze sedmdesátých let". Má úžasný zelený exteriér, černou kapotu, nový přední splitter a zadní spoiler na víku kufru. Tento model má také sedadla potažena Alcantarou, dekory z uhlíkových vláken, grafická loga T / A a 20-palcová kovaná hliníková kola.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy