AC Schnitzer výborně upravilo BMW M4 GranCoupe

AC Schnitzer je známý tím, že má v oblibě především automobilky značky BMW. Asi i z toho důvodu představil další úpravu, která se tentokrát týká BMW 4 GranCoupe.

 

Projekt nese název ACS4 Gran Coupe a odborníci z AC Schnitzer říkají, že vůz dokonale kombinuje sportovní výkon kupé s komfortem limuzíny. Výsledkem je "vozidlo, které tvoří dokonalou symbiózu v obou stylech a technice". 

BMW 4 GranCoupe AC Schnitzer je dodáváno s různými upgrady výkonu. Verze 428i nyní vyvíjí výkon 294 koní, zatímco verze 435i už nabídne 360 koní. Kdo má v oblibě naftové jednotky, proto si úpravce připravil BMW 420d s výkonem 218 koní, dále 430d a 435d s výkonem 309 resp. 360 koní.

Kromě silnějších motorů dodala společnost také o 40 mm nižší odpružení, sportovní výfukový systém s chromovanými koncovkami a 18 až 20" kola z lehkých slitin. Design je lepší díky novému přednímu spoileru a novému zadnímu nárazníku s difuzorem. Na přání lze vůz dovybavit kryty zpětných zrcátek z uhlíkových vláken a upravenými bočními prahy. Uvnitř kabiny je přepracovaná čtyřka vybavena hliníkovými pedály, hlavicí řadící páky z kůže a novými podlahovými rohožemi.

 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy