Ferrari 458 Speciale Mansory - když je obyčejné Speciale málo

Ferrari 448 Speciale není kvůli své exluzivitě hračkou pro každého. Jenže tuningová firma Mansory se rozhodla, že vůz jestě více zpestří.

Tím spestřením mám na mysli instalaci aerodynamického body kitu z uhlíkových vláken. Tuningov paket obsahuje nové přední nárazníky, přední splitter, modifikované větrací otvory, otvory pro výstup vzduchu, nové postranní prahy, nový spoiler a agresivní difuzor u zadního nárazníku. Mansory vysvětluje, že bez ohledu na to, ze kterého úhlu pohledu je auto dokonalé, čerstvé a přitažlivé, se nové uhlíkové detaily zkrátka dostanou do vašeho oka.

Zda se Mansory podíval i pod kapotu, to netušíme, ale odborníci z této firmy již prozradili, že plánují nějaké aktualizace. Základním motorem u 458 Speciale je přitom 4,5 litrový osmiválec, který produkuje 605 koňských sil a 540 Nm točivého momentu. To umožňuje 1290 kg těžkému supersportu zrychlit z 0 - 100 km / h za tři sekundy, přičemž se v rozletu zastaví až na rychlosti 325 km/h. O bezpečné zastavení se pro změnu postarají posílené brzdy od společnosti Brembo.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy