První fotky Fordu Mustang Roush 2015

Zahraniční magazín Automobile Magazine vydal hned několik snímků zachycujících první Ford Mustang od společnosti Roush pro rok 2015.

Redakční team magazínu byl pozván, aby exkluzivně nahlédnul na vozidlo a fotografie z této soukromé akce ukazují, že Mustang dostal agresivní aerodynamický kit a černý lak karoserie. Tuner nahradil změnil celou mřížku chladiče a upravil lehce i přední část auta.  Nová je i kapota a vzadu je vůz vybaven novým spoilerem.

Roush tvrdí. že některé detaily, jako je přední splitter a zadní difuzor skutečně zlepšili aerodynamické vlastnosti Mustanga. Výhody také přinášejí nová 20-ti palcová kola, které jsou v exkluzivním designu. Společnost také vylepšila brzdový systém.

Stejně jako předchozí generace Roush Mustang, bude i nový model nabízen s různými tuningovými kity. Tentokrát se bude jednat o kit RS, jenž je určen pro verzi s motorem V6. Paket RS1 je zaměřena na přeplňovanou verzi s motorem EcoBoost a pro Mustang s osmiválcem pod kapotou si Roush připravil paket RS2. Bohužel, zatím není jasné, kolik každý z paketů přidá vozidlu na výkonu. 

Nový Ford Mustang Roush bude vpuštěn do prodeje nepozději v tomto roce začátkem 2015, cena bude oznámena těsně před spuštěním.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy