Novitec skvěle předělalo Rolls-Royce Ghost

Spofec, nová obchodní divize společnosti Novitec Group, vydala svůj první projekt, kterým je kompletní tuningový program pro Rolls-Royce Ghost.

Vůbec první úprava od Spofecu nabízí vizuálně vylepšenou karoserii se sportovně-elegantními aerodynamickými komponenty a koly z lehkých slitin o rozměru 22". Balíček obsahuje nový přední nárazník, jenž snižuje negativní vztlak na přední nápravě při vysokých rychlostech a nový zadní nárazník se spoilerem.

Tuner vyvinul i dva výkonnstní pakety, tím prvním je paket N-Tronic, který zvyšuje tovární výkon motoru na hodnotu 685 koní při 5400 otáčkách za minutu a točivý moment na 958 Nm. Při dovybavení volitelnou sadou V-Spec, pak pohonná ednotka vyprodukuje 708 koní a 978 Nm točivého momentu. V důsledku úprav tak Ghost bude ochotný zrychlovat z 0-100kmh za pouhých 4,4 sekundy, přičemž maximální rychlost zůstává elektronicky omezena na 250 km / h.

Firma Spofec dále uvádí, že jízdní dynamika tohoto luxusního sedanu je dále optimalizována za pomoci vysoce výkonného brzdového systému a přepracovaného odpružení. Co se týče cenovky úpravy, ta zatím nebyla zveřejněna.

Zdroj: Novitec Group

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy