Hyundai Sonata pro výstavu SEMA přinese výkon 708 koní!

Hyundai se pro letošní tuningovou výstavu SEMA opravdu činil a připravil si model Sonata, kterému nadělil krom závodního vzhledu i pořádný výkon.

Automobilka jí upravila ve spolupráci s firmou Bisimoto Engineering a z jejího 2,4-litrového čtyřválce vyždímala výkon 708 koní. Vliv na to má zcela jistě i nové turbodmychadlo od Turbonetics, větší mezichladič Spearco a sací potrubí od Golden Eagle. Motor má také kované písty, ocelové ojnice a nové vstřikovače paliva. Mezi další významné změny patří přemapovaná řídící jednotka a nové palivové čerpadlo Magnafuel 750. Motor je spojen se šestistupňovou manuální převodovkou, která dostala novou spojku Ironman.

Co se týče stylingu, ostrá Sonata je vybavena předním splitterem Bisimoto, aerodynamickým stylingovým balíčkem s mnoha díly z uhlíkových vláken a 18-palcovými hliníkovými koly. Nechybí ani snížené odpružení a sportovní tlumiče. Co se týká interiéru, zde se usadil digitální přístrojový panel Racepack IQ3, širokopásmová měřidla od AEM a bezpečnostní klec.

Hyundai Sonata od Bisimota bude představena letos 4. listopadu, teprve pak vám přineseme další podrobnosti a fotografie.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy