Irmscher ukázal Opel Astra GTC Turbo i 1400

Úpravce Irmscher má v oblibě hlavně německé vozy značky Opel a my vám dnes představujeme jeho další úpravu, která se týká Astry GTC.

Irmscher Opel Astra GTC Turbo i 1400, tak zní celý název projektu, jenž bude navíc výrobně omezen na 100 kusů. Samotný tuner popsal upravenou Astru velmi sportovní model, a to hlavně díky ostrému designu s mnoha novými doplňky. Vůz je nově vybaven předním spoilerem, novou mřížkou chladiče a koly z lehkých slitin o rozměru 20".

Tento model má také rozšířené boční prahy, na bocích efektní pruhy a snížené sportovní odpružení, které snižují světlou výšku o 30 mm. Mezi další významné změny patří zadní spoiler, zadní difuzor a výfukový systém se čtyřmi koncovkami. V interiéru se také něco málo změnilo, tudíž zde 100 majiteů najde špičkové kožené čalounění, hliníkové dekory, pedály z lehkých slitin a Irmscher značkové koberečky.

O pohon se stará přeplňovaný 1,4 litrový čtyřválcový motor, který byl naladěn na výkon 170 koní namísto obvyklých 140 koní. Přesná technická data ovšem Irmscher zatím nezveřejnil.

zdroj: Irmscher

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy