Drsné BMW 435i xDrive od Best Tuning nabídne výkon přes 360 koní

Společnost Best-Tuning nezůstává pozadu a zavádí speciální tuningový kit pro BMW 435i xDrive. Ten mu dodá jak více energie, tak i drsnější design.

Práce techniků začali v motorovém prostoru, kde přeplňovaný 6-ti válec o objemu 3,0 litru obdržel zvýšení výkonu z 306 na 365 koní, a to díky řadě softwarových vylepšení motoru.  Kdo by měl zájem o upravení jen a pouze motorové části, toho by přišel výkonový set na 1299 Eur. Dalším v pořadí je instalace sportovního stavitelného podvozku od KW, jenž je možné nastavit na tři různé stupně výšky. Za něj si Best-Tuning účtuje 1100 Eur.

Ve spolupráci se firmou Schmidt Revolution, se Best-Tuning se tohle BMW s pohonem všech kol dočkalo i na zakázku vyrobených 20-palcových slitinových disků, které nazuly pneumatiky o rozměrech 235/30 vpředu a 275/25 vzadu. Set kol a pneumatik by vás přišel na 2600 Eur a jeho cená roste v závislosti na zvolené značce pneumatik.

Německý aftermarketový specialista také vytvořili vlastní výfukový systém, který je vyroben jak jinak než z nerezové ocele a dodá vozidlu řízný zvuk. Ten ale zatím nebyl nainstalován a jeho cena taktéž není známa.

Zdroj: Best-Tuning

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy