Mansory a jeho ladičský program pro modernizovanou Panameru

Firma Mansory je známa svými úpravami modelů od Porsche a ke dnešku vydala první ladičský program pro faceliftované Porsche Panamera.

Mansory použilo kontroverzní recept na Porsche Panamera Turbo, který jak vidíte, přichází se širokou škálou vnějších změn. Díky tomu se může vylepšená Panamera pochlubit přepracovaným díly z uhlíkových vláken, širšími blatník, bočními prahy, ostře vypadající přední kapotou a LED světly pro denní svícení. Nechybí ani velké vstupy pro vzduch k motoru a sportovní výfukové potrubí.

Původní originální disky byly nahrazeny 22-palcovými kovanými koly s pneumatikami o rozměru 263/30/22 vpředu a 305/25/22 vzadu. V interiéru je spousta doplňků z uhlíkových vláken spolu s hliníkovými nášlapy pedálů, osvětlené prahové desky s nápisem "Mansory" a na zakázku vyšívanými podlahovými rohožemi.

Mansory také zapracoval na 4.8 twin-turbo motoru V8 a díky četným upravám nyní už nenabízí 520 koní a 700 Nm nýbrž 680 koní a 900 Nm točivého momentu. Mansory Panamera Turbo potřebuje ke zrychlení z 0 na 100 km/h jen 3,9 sekundy, přičemž ve zrychlování poleví až pči rychlosti 315 km / h.

Zdroj: Mansory

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy