mbDESIGN Audi R8 ve stylu stíhacího letounu F16

Firma mbDESIGN představuje kompletní tunignový program pro současnou generaci Audi R8 V8.

Současná generace Audi R8 je sice už cestě do důchodu, ale stále přitahuje tunery, kteří jsou ochotni dokázat, že je tu stále prostor pro neustálá nová zlepšení. Tím dalším je nyní mbDESIGN, jenž si do sév dílny vzal verzi s motorem V8 a aplikoval na ní designovou válečnou folii, kterou nám již jednou ukázal Jon Olsson se svou zamaskovanou Audi RS6 Avant, kterou jde na našem webu taktéž mohli vidět.

Polep karoserie se ve skutečnosti inspiroval stíhacím letounem F16. Supersport dále získal sportovní podvozek GT snižující světlou výšku a  20-palcová kola z lehkých slitin- Ty jsou obuté do pneumatik Dunlop Sport Maxx GT o rozměru 235/20 ZR20 vpředu a 305/25 ZR20 vzadu. Aby byl drsný dojem co nejlepší, karoserie dostala přední splitter z uhlíkových vláken, široké boční prahy, na zakázku dělaný kryt zavazadlového prostoru z uhlíkových vláken a  carbonové kryty zpětných zrcátek. 

Sériový motor o objemu 4.2 litru V8 nabízí výkon 453 koní, dostal nový vzduchový filtr K & N, aktualizovaný software řídící jednotky a výfukový systém Capristo vyrobený z nerezové oceli s elektronickým ovládáním ventilů.

Zdroj: mbDESIGN

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy