BMW X5 Kelleners Sport nabídne výkon 527 koní

Firma Kelleners Sport představila svůj nový ladící program pro nejnovější generaci BMW X5.

Vůz byl vybaven rozšiřujícím body kitem karoserie, zahrnujícím nový přední spoiler, rozšířené podběhy kol a širší zadní nárazník. Model může být také vybaven nerezovým sportovním výfukovým systémem, nastavitelným podvozkem se sportovními pružinami (které snižují světlou výšku vozu až o 30 mm) a 22-palcovými koly z lehkých slitin.

Interiérové obrázky prozatím nebyly zveřejněny, ale společnost říká, že tento model může být vybaven vším, co se dá dnes vyrobit a do auta dostat. Samozřejmostí tak můžou být prémiové kožené čalounění sedadel či dekory interiéru z uhlíkových vláken. Pod kapotou se u verze xDrive30d objeví výkon 302 koní a 655 Nm točivého momentu, což je nárůst o 44 koní a 95 Nm.

Silnější verze xDrive35i může být vybavena kitem KS Power 35, který umožňuje motoru produkovat 358 koní a 468 Nm namísto standardních 306 koní a 400 Nm točivého momentu. V neposlední řadě je tu i verze xDrive50i, jenž může ze sebe vydolovat výkon 527 koní a 761 Nm točivého momentu, a to díky kitu KS Power 50.

Zdroj: Kelleners Sport

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy