Mercedes-Benz S63 AMG Coupe od Voltage Design nabídne monstrózní výkon..

Delší dobu jsme zde neměli žádný upravené Mercedes-Benz a tak by bylo vhodné představit kreaci od Voltage Design.

Ta si připravila komplexní tuningový balíček pro Mercedes-Benz S63 AMG Coupe. Ten je sám o sobě už dosti silným a působivým vozem, ale stylingový body kit to vše povyšuje ještě na vyšší úroveň. Všechny dodatečné nové díly jsou z uhlíkových vláken a jedná se například o mřížku chladiče (včetně loga), přední spoiler, přední nárazník, zadní křídlo, vstupy pro vzduch k motoru a nebo kryty zrcátek. Nové jsou i boční prahy, difuzor a zadní spoiler.

K dispozici je také značně upravená pohonná jednotka s objemem 5,5 litru twin-turbo V8, jenž je nově vyladěna na výkon 800 koní a 1150 Nm točivého momentu. Významné navýšení výkonu se podařilo za pomoci  přemapované řídící jednotce motoru, instalace sportovnějšího výfukového systému a větším chladičem vzduchu. Největší zásluhu na výkonu 800 koní však má instalace většího turbodmychadla.

Výkonnější S63 AMG Coupe získala také větší uhlíkovo - keramický brzdný systém, který najdeme schovaný za  koly z lehkých slitin o rozměru 22-palců.  Podvozek se dočkal sportovních pružin a několika stupňového nastavení v rozmezí od 10 mm do 35 mm.

Zdroj: Voltage Design

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy