Hennessey Chevrolet SS s výkonem až 1014 koní!

Amerického úpravce Hennessey Performance tu máme poslední dobou celkem často a jeho dalším projektem se tentokrát stal sportovní sedan Chevrolet SS.

Ten se dočkal hned několika vylepšení a pořádné porce výkonu navíc. Hennessey na něj instaloval paket HPE475, který výkon motoru navýší na hodnotu 463 koní, a to díky instalaci nových hlav motoru, nového sání a přeprogramované řídící jednotce.

Komu je to málo, ten si může přiobjednat paket s názvem HPE550, který motoru dodá výkon557 koní, popřípadě paket HPE600 s výkonem 608 koní. Konečnou fází a extrémem je pak paket HPE650, jehož úpravy vyženou výkon vozidla na 659 koní. Pod kapotou Chevroletu SS s paketem HPE600 si své místo našel nový kompresor, vylepšený palivový systém a přeprogramovaná řídící jednotka motoru.

Kdo se chce ocitnout na samotném vrcholu blaha, ten si bude moci časem pořídit na svůj Chevy SS vrcholný balíček s názvem HPE1000, který posouvá výkon motoru na hodnotu 1014 koní! Zde už nečekejte sériový 6.2 litrový motor, nýbrž rovnou  zážehový sedmilitr se dvěma turby. 

O ceně a případné dostupnosti paketů se Hennessey zatím nezmínil, avšak kdo my měl zájem, na požádání mu firma tyto informace ráda sdělí. 

Zdroj: Hennessey

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy