Brabus G500 Cabrio - terénní obluda s 462 koňmi

Již brzy se ukončí výroba kabrioletu Mercedes-Benz G Cabrio a proto se v Německu již teď prodává edice na rozloučenou s názvem Final Edition.

Firma Brabus se ale nyní rozhodla, že také přispěje svou troškou do mlýna a představila tovární tuningový paket pro toto monstrum. Jedná se konkrétně o verzi G 500, která dostala novou masku chladiče, přední nárazník s kulatými mlhovkami, pásy LED diod pro denní svícení.

Na bocích si své místo našly větší nášlapné prahy a vůz dělají širší i vytažené blatníky. Zadní část vozidla dostala nárazník s imitaci difuzoru, třetí brzdové u náhradního kola a LED diodové zadní světlomety. To vše navíc doplňuje černý metalický lak karoserie a velká 19 palcová kola. V interiéru najdeme kožená sedadla s ručním prošíváním a všitými emblémy Brabus. Chybět nesmí ani dekory v černím klavírním  laku a sportovní kožený volant.

Pod kapotou otevřeného Géčka se usídlili vidlicový osmiválec o objemu 6.1 litru se zvýšeným výkonem na hodnotu 462 koní a s 615 Nm točivého momentu. O cenovce zatím Brabus mlčí ale jistě to nebude málo. 

zdroj: Brabus

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy