Mercedes-Benz A45 AMG Brabus - Černý elegán z Německa

Německý tuner Brabus se příchodem jara rozjel a za krátkou dobu představil již druhý přepracovaný vůz značky Mercedes-Benz.

Před pár dny jsme vám zde ukázali, jak vypadí model CLA 45 AMG v rukou společnosti Brabus, a nyní si Brabus vzal do parády jeho sourozence s označením A45 AMG. Je nutné uznat, že úprava se mu povedla, klavírní černý lak karoserie spolu s decentními tunerskými prvky náramně ladí. Vývojáři od Brabusu instalovali malému medvědovi sportovní nárazníky a difuzor, středně velké zadní křídlo a typická extravagantní litá kola. 

Úprav doznalo i zavěšení kol, tvrdší pružiny a brzdový systém s výkonnějšími kotouči.  Stejně jako v modifikovaném CLA 45 AMG , zde pod kapotou zůstal tovární  2,0-litrový přeplňovaný 4-válec, u nějž se díky instalaci balíčku PowerXtra zvýšil výkon na 400 koní a 500 Nm točivého momentu. Tato hodnota napovídá, že se výkon vozu oproti standardu zvýšil o pěkných 40 koní a 50 Nm. 

Je jen otázkou, jakou cenu si za tohle dílo Brabus řekne. S největší pravděpodobností se také brzy dočkáme tunerské úpravy terénního sourozence s názvem GLA 45 AMG, jenž má pod kapotou ten samý motor jako A45 AMG.

Zdroj: Brabus

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy