Vylepšené BMW 135i od Abu Dhabi Motors

Arabská pobočka značky BMW, BMW Abu Dhabi Motors, přichází s dalším speciálně upraveným modelem M135i, který tentokrát nese jiný lak karoserie.

Minul týden jsme vám zde ukázali jejich první počin, jenž byl nazvaný M135i " M Performance Edition". Tento projekt nesl poněkud zvláštní šedo-oranžovou barevnou kombinaci laku a šachovnicový vzor. Né každému se přepracované BMW 135I Performance Edition líbilo a tak zde máme ten samý vůz s tím samým motorem, jen vzhled byl více zjemněn. 

Pro tentokrát vidíme krásný bílý vůz s modrými a černými akcenty. Vozidlo dostalo paket M Performance, takže zde najdeme celou řadu dílů z uhlíkových vláken, jako jsou přední a zadní nárazník, boční prahy či kryty zpětných zrcátek. Zadní světla se dočkala ztmavené optiky, stejně tak rámečky okolo mřížky chladiče. 

Pod kapotou najdeme sériový 3,0-litrový šestiválec s výkonem 320 koní a maximálním točivým momentem 450 Nm, které jsou posílány na zadní nápravu. BMW M135i je schopno zrychlit z 0 - 100 km/h  za 4,9 sekundy, v rozletu jej zastaví až omezovač rychlosti na hodnotě 250 km/h.

Zdroj: BMW Abu Dhabi (Facebook)

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy