Sexy úprava Audi RS5 od Senner Tuning

Jaro je tady a tuningový specialista Senner Tuning hned představil první ze svých letošních projektů, kterým je velice pohledná úprava sportovního Audi RS5 Cabrio.

Kdo má rád styl a výjimečnost, ten si u tohoto kousku opravdu smlsne, RS5 Cabrio totiž dostalo komponenty z uhlíkových vláken, jako je například nový zadní spoiler. Aby se na silnici stala tato RS5 nepřehlédnutelnou, stojí na 20-palcový kolech mbDESIGN KV 1, jenž jsou obuty do pneumatik Dunlop Sport Maxx GT. 

Samozřejmostí je i bezpečnost, proto se technici ze Senner Tuning rozhodli pro instalaci keramických brzdových kotoučů a nastavitelný sportovní podvozek od KW. K dispozici je také nový střešní modul, který umožňuje řidiči otevřít nebo zavřít střechu do rychlosti až 60 km/h. 

Pod kapotou přepracované RS5ky pracuje benzínový 4,2 litrový motor V8, jenž byl vybaven přeprogramovanou řídící jednotkou a sportovním výfukovým systémem. Díky tomu vůz disponuje výkonem 504 koní a 478 Nm točivého momentu. Oproti standardní verzi motoru se tak zde odehrál výkonový nárůst o 54 koní a 48 Nm. Technické údaje jsou taktéž vyladěné k dokonalosti, německý kabriolet zrychlí z 0 - 100 km/h  za 4,2 sekundy a jeho nejvyšší rychlost lehce přesahuje hodnotu 300 km/h.

Pokud by měl někdo o tuto úpravu velký zájem, paket pro vaší RS5 přijde na částku 14,900 Eur. 

zdroj: Senner Tuning


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy