Hodně podařená úprava Volkswagenu Golf VII R od B&B

A máme tu další, ještě extrémnější úpravu prozatím nejsilnějšího Golfa R, za kterou stojí inženýři z firmy B & B AUTOMOBILTECHNIK.

Ti totiž vydali výkonový kit, který má hned tři úrovně a v té nejvyšší se celkový výkon blíží k hranici 400 koní. Volkswagen Golf VII R je velmi silný hatchback s 2,0-litrovým čtyřválcovým turbomotorem o výkonu 300 loní a 380 Nm točivého momentu. B & B se však rozhodlo pro zlepšení těchto čísel a vydalo pro něj tři power kity. První sada za částku 1298 Eur zvýší výkon na 360 koní a 450 Nm. Toho je dosaženo díky zvětšenému mezichladiči a přemapování elektronického vstřikování motoru. 

Druhý kit stojí dalších 3,950 Eur a Golf VII R s ním poskytne výkon 385 koní a 480 Nm. K výše uvedeným úpravám se totiž přidal větší výfukový systém se sportovním katalyzátorem. Komu je to i tak málo, může sáhnout po třetím balíčku, to už vůz dosáhne výkonu 420 koní a 530 Nm točivého momentu. Za tento balíček si firma B & B řekne o 9850 Eur a pod kapotu za to dostanete obří turbodmychadlo a na zakázku vyrobený sportovní výfukový systém.  

K dispozici jsou i další doplňky, jako je vylepšený chladicí systém oleje za příplatek 985 Eur, jiné stabilizátory za 498 Eur či 20-palcová litá kola s pneumatikami 235/30 R20 spolu se čtyřmi nebo šesti-pístkovými brzdovými třmeny.

zdroj: 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy