Infiniti QX70 LARTE Design - Modrá střela

LARTE Design opět po krátké době představilo další tuningovou kreaci, kdy se terčem stalo japonské Infiniti QX70. To dostalo zářivě modrý lak karoserie a široký body kit vyrobený z polyuretanu.

Ruští tuneři od LARTE snad mají přímo slabost pro značku Infiniti, QX70 totiž rozhodně není prvním modelem, který si vzali do svých rukou na úpravu.  QX70 je v základu mohutným vozidlem a nový body kit jeho dominanci ještě navýšil. Nově dostalo velké SUV větší přední nárazník, zcela novou mřížku chladiče s matným povrchem, pásky s LED světly pro denní svícení, větší spodní mřížku a větší otvory pro přívod vzduchu.  

Na zádi si své místo našel zadní spoiler, širší podběhy kol a zadní difuzor. Infiniti QX70 v této úpravě jezdí na kolech o rozměru 22-palců s matně černým lakem. Konečnou fází úprav je i instalace čtveřice koncovek výfukového systému s koncovkami o průměru 101 mm! 

Zda se úpravy podívaly i pod kapotu, to LARTE Design neuvádí, ale i kdyby tomu tak nebylo, už jen ze vzhledu této QX70 jde strach. 

Zdroj: LARTE design


Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy