Ďábelsky vypadající Bentley Continental GT od DMC

Dlouho jsme tu neměli žádný výtvor od tuningové společnosti DMC, a když už to vypadalo, že firmě došli nápady, objevil se na scéně vražedně vypadající zcela nový DMC Bentley Continental GT.

Díky tuningu od DMC se Conti GT dočkal zvýšeného výkonu a stylového body kitu. Už loni v září na autosalonu ve Frankfurtu v Německu, se Bentley Continental GT představil v silnější verzi S, která disponovala motorem V8 o objemu 4.0 litru, s výkonem 528 koní a 680 Nm točivého momentu. A právě z této verze se DMC rozhodlo při své úpravě vycházet. Výsledek? Celkový výkon vyrostl na hodnotu 672 koní a 780 Nm točivého momentu.  

Nejen výkon byl v hledáčku techniků DMC. Vůz dostal navíc výfukové potrubí z titanu, přemapovanou řídící jednotku motoru a sportovní vzduchové filtry. Díky všem úpravám dosáhne tento vůz nejvyšší rychlosti 325 km/h.

DMC rovněž nainstalovali přední nárazník z uhlíkových vláken, dále LED světla pro denní svícení, širší boční prahy z uhlíkových vláken a nový zadní nárazník s difuzorem.  To vše doplňují 22-palcová kovaná matné černá kola, jenž jsou obuta do pneumatik o rozměru 295/25 R22.

zdroj: DMC

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy