Zběsilé Lamborghini Aventador LP 988 Edizione GT od DMC

Minulý týden vydala tuningová společnost DMC první snímek brutální úpravy italského vozu Lamborghini Aventador. Nyní se na svět dostali kompletní informace o úpravách a také další serie snímků.

DMC nazvalo svůj přepracovaný Aventador přízviskem vydala LP988 Edizione a jak se dá ze snímků všimnout, vůz svým zjevem připomíná spíše bojový letoun. Supersport totiž získal body kit inspirovaný modelem Veneno, což představuje přepracovaný přední a zadní nárazník, masivní zadní křídlo, aerodynamičtější kapotu a další díly z uhlíkových vláken. Za tyto díly si DMC řekne o 89.990 dolarů (v přepočtu cca 1,8 milionu Kč).

DMC neuvádí podrobnosti o přepracování motoru, ale dle označení "LP988" se dá zcela jistě očekávat, že výkon motoru o objemu 6,5 litru V12 poskočil ze sériové hodnoty 700 koní na počet 988 koní. Za tuto úpravu si úpravce řekne dalších 134.530 dolarů, což je 2,7 milionu Kč.

Kdo touží po kompletně přepracováním vozidle jako je na snímcích, celá sada ho vyjde na 288.888 dolarů, takže kromě body kitu, úpravy motoru se vůz dočká dalších vylepšení, která ho dovedou k dokonalosti.

Zdroj: DMC, Worldcarfans.com

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy