Range Rover s balíčkem úprav od Overfinch Custom

Známý úpravce Overfinch vypustil do světa svůj tuningový balíček pro nejnovější generaci modelu Land Rover. Balíček zahrnuje velké množství nových prvků, na úpravu výkonu se však bohužel nedostalo.

Zvenku poznáte upravené luxusní SUV podle přepracovaného předního a zadního nárazníku, dále vůz dostal také širší boční prahy vyrobené z uhlíkových vláken. Nové jsou i chladící otvory a přepracované LED světlomety pro denní svícení. Při pohledu na záď si potenciální zájemce bude moci užívat přítomnost střešního spoileru a výfukové soustavy,  jejíž koncovky jsou vyvedeny skrze zadní nárazník. 

Změn se dočkal samozřejmě i interiér, kde najdeme loga "Overfinch", které jsou mimo jiné umístěna i dveřích zavazadlového prostoru. To vše doplňují litá kola v různých designech, která mohou dosahovat až rozměrů 23 palců. 

Zákazníci si mohou do interiéru navolit různé typy sedadel, která mohou být potažena různými druhy kůže. Komu je to málo, ten si bude moci zvolit z nepřeberného množství  různých dřevěných obložení. Všechny sedadla se standardně pochlubí kontrastním prošitím a jedinečnými akcenty.

Zdroj: Worldcarfans.com

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy