VIDEO: Základní Alfa Romeo Giulia byla přistižena na ulici

Giulia s dvoulitrovým motorem byla přistižena při testech | foto: youtube.com

Svět stále v úžasu po představení Alfy Romeo Giulia s vidlicovým osmiválcem, který byl vyvinut pro Alfu a Maserati samotným Ferrari. Giulia bude ale samozřejmě nabízet mnohem širší nabídku motorizací. Jak bude vypadat vůz s nejslabším agregátem můžete zjistit v následujícím videu.

Alfa Romeo stále nezveřejnila kompletní seznam dostupných motorů. Zatím tak můžeme pouze hádat, co bude považováno za základní motorizaci.

Novináři a odborná veřejnost se většinově shodují, že se bude jednat o zážehový přeplňovaný dvoulitr. Tento odhad koresponduje s videem, které bylo pořízeno během testování nejslabší verze Alfy Giulia. Její zvukový projev je totiž opravdu podobný dvoulitrovému motoru.

A jak můžeme vlastně na první pohled poznat, že se jedná právě o nejslabší verzi Giulie? To je velmi jednoduché. Každý si jistě všimne výrazně menších kol, méně agresivního designu prahů nebo černé kliky dveří.

Obecně se předpokládá, že kompletní seznam dostupných motorů bude odhalen v průběhu autosalonu v Ženevě, který proběhne v průběhu jara příštího roku.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy