Alfa Romeo Giulia byla opět přistižena na ulici

Alfa Romeo Giulia QV 510 koní | foto: youtube.com

Alfa Romeo Giulia si svou světovou premiéru odbyla teprve nedávno. Proto jsme zatím neměli mnoho příležitostí pro spatření této italské krásky i jinde než na oficiálních propagačních materiálech. Naštěstí vám přinášíme následující video, ve kterém můžeme Giuliu spatřit přímo na ulici.

Italská kráska Alfa Romeo Giulia byla světu představena před nedávnou dobou. Od té doby jsme si mohli prohlédnout nespočet propagačních videí i fotografií. Je ale jasné, že si tyto snímky může automobilka upravit přesně k obrazu svému. Na následujícím videu můžeme ale spatřit Giuliu přímo na ulici bez jakýchkoli úprav.

Alfa Romeo Giulia se chystá konkurovat tradičnímu německému trojlístku Audi, BMW, Mercedes-Benz. Do tohoto střetnutí ale Giulia rozhodně nejde jako outsider. Její nejsilnější verzi bude totiž pod kapotou bít srdce V6 s výkonem 510 koní, který byl vyvinut automobilkou Ferrari. Díky tomuto agregátu dokáže Giulia zrychlit z 0 na 100 km/h za za 3,9 sekundy, což je o dvě desetiny rychlejší než současné BMW M3. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy