Maskovaný velký Renault nafocen v Paříži, je to nová Laguna?

Francouzský Renault pomalu dokončuje vývojové práce na nástupci Laguny. Ten byl nyní zachycen jedním všímavým čtenářem zahraničního serveru Worldcarfans v Paříži.

Nástupce se odhalí letos 6. července, nový model střední velikosti bude mnohem modernější a nahradí nejen Lagunu, ale také Latitude. Tento prototyp byl spatřen na veřejných silnicích v Paříži a menší kamufláž odhaluje nová koncová světla zasahujících do dveří zavazadlového prostoru. 

Renault svůj nový sedan uvede pravděpodobně se zcela jiným názvem a vůz bude založen na platformě CMF. Tu využívá i japonský Nissan a automobil by měl být velikostí lehce nad současnou Lagunou. Důležitý je i velký rozvor a prostor pro nohy zadních cestujících, protože se počítá i s uvedením na čínský trh.

Ve výbavě se objeví spousta již známých prvků, jako jsou Full LED světlomety, systém aktivního řízení všech kol, druhá generace systému R-Link a bohatá škála bezpečnostních a asistenčních systémů, včetně head-up displeje a poloautomatické parkovací technologie.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy