BMW série 7 se prohání po testovacím okruhu s paketem M Sport

V Německu se podařilo nafotit testovací prototyp přístího BMW řady 7, jenž bylo navíc vybaveno sportovním balíčkem M Sport Package.

Kocem minulého roku jsme viděli téměř odmaskovaný prototyp nové generace BMW 7 ve specifikaci 730d, takže už víme, jak bude přibližně příští sedmička vypadat. Nyní se poprvé povedlo nafoti vyšší specifikaci s paketem M Sport Package, který dodává agresivní body kit karoserie a větší otvory pro přístup vzduchu.

Nechybějí ani jiné prahy, čtyři koncovky výfuku, větší sportovní kola a snížený sportovní podvozek. Příští BMW 7 by se údajně mohlo ukázat i v ostré verzi M750i. Ta má podle dostupných zpráv nabídnout twin-turbo V8 4.4-litrový motor vypůjčený z BMW M5. Výsledný výkon však převýší hodnotu 600 koní.

Premiéra další generace je plánována na září ve Frankfurtu. Nadcházející vlajková loď z Bavorska bude jezdit na nově vyvinuté platformě s lehčí konstrukcí. Podvozková platforma je vyrobena z hliníku, vysokopevnostní oceli a dokonce i uhlíkových vláken. Zprávy naznačují, že úspora váhy dosáhla 200 kg, přesný údaj se ale zatím neví.

Co se týče motorů, očekává se příchod nových šestiválcových jednotek a plug-in hybridního derivátu. Ten zkombinuje 4-válcový 2,0 litrový benzínový 4-válec s elektromotorem, u nějž je kombinovaný výkon 260 koní.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy