Faceliftované BMW série 3 s M Sport balíčkem

Částečně maskovaný prototyp faceliftového BMW řady 3 byl včera přistižen, jak prochází dalším testováním. Oficiální uvedení omlazeného BMW řady 3 se přitom odehraje už v první polovině tohoto roku.

Přistižený prototyp byl navíc vybaven balíčkem M Sport Package a soudě podle množství zakrytých míst na karoserii budou vizuální vylepšení jen mírných rázů. Očekává se, že úpravou projde přední a zadní nárazník, blinkry a co je důležitější, do nabídky se dostanou i LED přední světlomety, zatímco zadní světla budou také těžit z LED technologie.

Facelift přinese i mechanické změny, nejdůležitější z nich je příchod plug-in hybridní verze. Ten má mít pod kapotou zážehový 4-válec s objemem 2,0 litry a elektrický motor, což umožňuje kombinovaný výkon 245 koní a 400 Nm točivého momentu. Výkon má jít na zadní nápravu skrze aktualizovanou osmistupňovou převodovkou Steptronic. Lithium-ion baterie umožní na jedno nabití ujetí až 35 km. Hybridní verze má dosáhnout spotřeby 2 l / 100 km a emisí CO2 pouhých 50 g na km.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy