Mercedes-Benz C-Class Cabrio 2016 zastižen při testovacím procesu

Prototyp Mercedesu třídy C ve verzi kabriolet pro rok 2016 byl špionážními fotografy zachycen, jak již prochází prvním testováním.

Představení otevřeného céčka je přitom naplánováno až koncem příštího roku. C-Class Cabrio se chystá přijmout vícevrstvou měkkou střechu s novým designem,  který bude pravděpodobně sdílet i jeho větší bratr s názvem E-Class Cabrio. Otevřená verze pravděpodobně technicky vzejde z nadcházejícího modelu C Coupe.

Špionážní záběry interiéru nejsou zatím k dispozicii, ale již letos v červenci jsme viděli maketu kabiny, jenž byla vystavena v muzeu Mercedes-Benz ve Stuttgartu. Kabina měla podobný vzhled jako u sedanu a změny by jste zde až na jinak umístněná tlačíka pro stahování bočních oken hledali marně. Kromě toho vůz dostane i systém ofuku krku teplým vzduchem AIRSCARF, stejně tak jako vylepšenou ochranu posádky při převrácení.

Předpokládá se, že Mercedes-Benz C-Class Cabriolet bude představen v září roku 2015 během autosalonu ve Frankfurtu. Ostrá verze AMG Cabrio bude následovat o několik měsíců později.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy