Záhadný Nissan GT-R zachycen, facelift nebo nový model?

Další bílý prototyp Nissanu GT-R byl spatřen při testování v Německu. Vyvstávají otázky, zda se jedná o facelift pro aktuální GT-R R35 nebo se díváme na prototyp nové generace s karoserií té současné.

Nissan si je vědom důležitosti jeho supersportovního modelu GT-R. Je tak naprosto jasné, že nová generace bude výstavní skříní jeho nejlepší techniky. A dost možná bude tak dobrý jako Lexus LFA.

Zároveň chce svůj klenot udržet v tajnosti a tak dělá všemožné zastírací a matoucí manévry. Jedním z nich může být i tento testovací vůz. Masku má dost podobnou současně generaci. To však neznamená, že se nemůže jednat o nový prototyp nové generace, která se již potají připravuje.

Zároveň to však může být „pouze“ facelift na současný GT-R R35. Každopádně, nové GT-R dostane do vínku minimálně 790 koní, které bude poskytovat nejspíše dvojitě přeplňovaná V6 s objemem 3,8 litru. Co si na nás ale skutečně připraví Nissan, to se dozvíme až později, každopádně to bude stát zato, jelikož vývoj nového GT-R, dělá ve spolupráci s Williamsem.

Zdroj: Worldcarfans.com

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy